Фотография

Creative Design прави бизнесът Ви видим.
Имате сайт! И колко хора знаят за него! Колко от тях ви намират в глобалната мрежа?!

Както знаете дизайна и визията продават. А ние можем да направим Вашите продукти, услуги или присъствие запомнящи се. Разполагаме с викокачествена техника, tilt-shift оптика и преносимо импулсно осветление с висока скорост на синхронизация.

фотография на кораби

Предлагаме високачествено фотографско заснемане на кораби, които се намират в пристанище Варна и пристанище Бургас. Технически детайли: висококачествено художествено или репортажно заснемане; висока резолюция 21 мегапиксела, позволяваща използването на фотографиите за печатна или билборд реклама, както и за висококачествени календари; извършва се с помощта на качествена оптика; снимките на кей се снимат с помощта на Tilt-Shift оптика за корекция на перспективата, както и с оптически филтри

продуктова фотография

Заснемане на продуктова фотография на място при клиента или в контролирани условия в студио.Използваме фотоапарат с висока резолюция и качествена оптика. Разполагаме с преносимо импулсно осветление с висока скорост на синхронизация Bowens.

интериорна и екстериорна фотография

Технически детайли: висококачествено художествено заснемане; висока резолюция 21 мегапиксела, позволяваща използването на фотографиите за печатна или билборд реклама, както и за висококачествени календари; извършва се с помощта на качествена оптика; снимките се снимат с помощта на Tilt-Shift оптика за корекция на перспективата, както и с оптически филтри

корпоративни профили

Заснемане на части от дейността и оформянето на корпоративно портфолио – за уеб сайт, а така също и за печатни или интерактивни медии. Изготвяне на мултиезични рекламни материали за корпоративни профили. Примерните кадри са от корпоративно портфолио на EVN България.

репортажна фотография от събитие

Заснемане на конкретно събитие художествено или изцяло репортажно. Възможно е и оформянето на снимковия материал по интерактивен начин. Примерните кадри са от събитие в с.Плочник на EVN България.

въздушна фотография

Технически детайли: висококачествено художествено или репортажно заснемане; висока резолюция 21 мегапиксела, позволяваща използването на фотографиите за печатна или билборд реклама, както и за висококачествени календари; извършва се с помощта на качествена оптика; снимките се снимат с помощта на стабилизирана оптика, както и с оптически филтри.

Обадете ни се и можем да поговорим върху идеите Ви и как можем да ги реализираме най-добре:
0888630055, 0879332007. Пишете ни на info@creativedesign.bg

Ако желаете да увеличите продажбите на вашия онлайн бизнес, кога мислите е най-подходящото време да започнете?