Имам сайт, но не излиза в Интернет, защо?

Creative Design прави бизнесът Ви видим.
Имате сайт! И колко хора знаят за него! Колко от тях ви намират в глобалната мрежа?!На база динамичната Интернет среда иа съществуването на над милиард Интернет страници, все повече клиентите се сблъскват със проблема, че Интернет страницата им изобщо не излиза при директно търсене в търсещите машини.

Това от една страна се дължи на използването на технологии, които не са подходящи за това (iframe, flash). От друга страна се дължи на непознаването на основните принципи за структуриране на проектите. И от трета на непознаването на материята от хората (най-често непрофесионалисти), които сте наели да ви свършат работата (най-често за малко или за без пари).

В някои случаи това може да се промени с преструктуриране на проекта ви, смяна на логиката му, залагане на активна стратегия към търсачките, изграждане на линк мениджмънт (всичко това, на което се казва събирателно SEO). Но за съжаление най-често добри резултати се постигат наистина само с цялостно преструктуриране и прекодиране на страницата.

Ремонтите винаги излизат по-скъпо от добре свършената работа в началото, ето защо предпочитайте да наемете професионалисти с доказано дълъг опит и резултати досега.

Ако желаете да увеличите продажбите на вашия онлайн бизнес, кога мислите е най-подходящото време да започнете?