Ташев Галвинг ООД

Creative Design прави бизнесът Ви видим.
Имате сайт! И колко хора знаят за него! Колко от тях ви намират в глобалната мрежа?!Адрес на страницата:
http://www.tashev-galving.com/

Насоченост на страницата: Интернет магазин на фирма „Ташев Галвинг“ ООД

Свършена работа: Графичен дизайн и програмиране, SEO. Проекта включва приложение за електронен магазин, което използва ERP/CRM, приложение за удължаване на гаранции в системата на клиента, система за промоционални кампании и промоционални комплекти, система за резервни части, потребителска система и система за поръчки.

Описание: Електронният магазин предлага много нови възможности за улеснен достъп, избор, поръчка и доставка на над 60 хиляди артикула. Налични са различни начини на търсене, за представяне на продуктите в табличен вид, удобен за изготвяне на проекти посредством спецификацията на продуктите, притежава редица динамични „умни“ филтри, също така търсене по свързани продукти или продукти-заместители, предлагат се резервни части към продуктите и др.

Функционалност: Интерактивен слайдер, визуализация на безкраен брой идващи от ERP системата на клиента категории, визуализация на безкраен брой продукти, свързани продукти, подобни продукти, визуализация на баркод и QR код, визуализация, изчисляване и удължаване на гаранции, визуализация на продуктово видео. Поддръжка на любими продукти. Поддръжка на безкраен брой динамични филтри и „умно“ подреждане на продуктите. Търсачка, която поддържа търсене по артикулен номер, баркод или символ за търсене. Налагане на филтри върху резултатите от търсене. Поддръжка и визуализация на безкраен брой полета със спецификации на продукта. Визуализация на техническа документация – продуктови брошури, упътвание за работа, декларация за съответствие. Визуализация на ревюта от техническото издание „Направи Сам“. Система за поръчки с наложен платеж, платежно нареждане, плащане на място, ePay.BG, PayPal. Поддръжка на шаблони за поръчване. Бързо поръчване на много продукти едновременно. История на поръчките с възможност за бързо поръчване на минала поръчка и др.

Публикации относно проекта

Новина в специализираното издание „Направи Сам“ за пускането на проекта

За въпроси и запитвания относно проекта

Запитване за оферта

Ако желаете да увеличите продажбите на вашия онлайн бизнес, кога мислите е най-подходящото време да започнете?