Услуги

Creative Design прави бизнесът Ви видим.
Имате сайт! И колко хора знаят за него! Колко от тях ви намират в глобалната мрежа?!цялостни уеб решения

Правим дизайн, разработваме значими и запомнящи се проекти.

Предлагаме цялостни уеб решения – от концепцията, през дизайна и програмирането, през програмното внедряване с помощта на съвременни технологии, до популяризирането в Интернет и социалните мрежи.

Можем да работим по всеки един от етапите и отделно. Ако можете да приемете, че най-добри резултати като правило се получат при изграждане на цялосно решение и контрол върху отделните етапи.

изтеглете PDF презентация

seo, smo, smm

Ние разбираме от SEO (Search Engine Optimization), SMO (Social Marketing Optimization) и SMM (Social Media Marketing) стратегии.

Всички проекти, които изработваме са задължително On-Site (On-Page) оптимизирани. Предлагаме и пълния набор от Off-Site (Off-Page) оптимизация: статии, директории за статии, линк мениджмънт, сателити, лендинг страници, бизнес директории и др.

Фирмата ни е на #1 място в Google за „интернет каталози“ и #5 за „интернет магазини“. Наши клиенти държат десетки първи места и първи страници за техния бизнес.

повече информация за seo

фотография

Както знаете дизайна и визията продават. А ние можем да направим Вашите продукти, услуги или присъствие запомнящи се.

Предлагаме фотография на обекти, интериорна фотография, екстериорна фотография, продуктова фотография, фотография от въздуха, както и всякакъв вид рекламна фотография. Пишем концепции при всяко задание преди самото снимане.

Разполагаме с викокачествена техника, tilt-shift оптика и преносимо импулсно осветление с висока скорост на синхронизация.

към страница фотография

Ако желаете да увеличите продажбите на вашия онлайн бизнес, кога мислите е най-подходящото време да започнете?